Ovitax
 

      Societatea noastra ofera servicii de transport auto, tractari auto atat intern cat si international, avand posibilitatea de a transporta patru  autoturisme simultan.
    Experienta acumulata in domeniu cat si profesionalismul, corectitudinea si seriozitatea de care am dat dovada in relatia cu clientii ne recomanda. Serviciul este disponibil NON-STOP tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor.
      Pe toata durata transportului, incepand cu faza de incarcare si pana la descarcarea lor, inclusiv, autoturismele transportate sunt asigurate in limita sumei de 100.000 euro.In cazul in care valoarea autoturismului(lor) depaseste aceasta valoare, printr-o instiintare prealabila societatea nostra va mari polita de asigurare, astfel incat sa acopere valoarea autoturismului(lor).
     Tariful practicat pentru transportul international se stabileste prin negociere directa, pentru a putea oferi clientilor nostri cel mai bun pret.
     

Tarifele practicate pentru transport intern sunt urmatoarele:


     -   AUTOTURISME: 1,5 LEI+TVA/KM PARCURS
   - JEEP-URI, SUV-URI, AUTOUTILITARE: 1,7 LEI+TVA/KM PARCURS.


In cazul in care doriti un transport din partea companiei noastre, va rugam sa descarcati formularul COMANDA DE TRANSPORT  de pe site si sa-l completati.